Verzamelpunt correctie

Meer dan honderd jaar geleden toonde de wetenschap aan dat zich rond elk atoom een wolk van elektronen bevindt. Dit feit bewijst dat alles in het stoffelijke universum, met inbegrip van het menselijk lichaam, uit elektrische energie bestaat. Het menselijk lichaam is een complex elektrisch energiesysteem.

Elk levend persoon heeft een trillend energieveld. Dit veld wordt ook omschreven als het elektromagnetisch lichaam, dat ons eivormig omkleedt. In dit veld bevindt zich een energie-epicentrum. Dit epicentrum is een zeer helder punt, met intense energie, dat een geoefend waarnemer kan voelen en/of zien. Het epicentrum of de vortex van het menselijk energiesysteem wordt het verzamelpunt van de mens genoemd. Het wordt verzamelpunt (assembly point) genoemd, omdat de mens in de baarmoeder vanuit de navelstreng wordt samengesteld want de voornaamste energietoevoer komt via de navel de foetus binnen.

De juiste locatie

Bij de geboorte bevindt het verzamelpunt zich in de navelstreek. De verzamelpuntlocatie van de lichamelijk en geestelijk gezonde volwassene ligt dicht bij de thymusklier in het midden van de borst. Wanneer het tijdstip van ons overlijden nadert, zakt ons verzamelpunt in de richting van de navel. Deze kennis heeft verstrekkende implicaties voor de gezondheid van de mensheid en voor de verbetering van de huidige medische modellen, therapieën en de geneeskundige praktijk.

De locatie beïnvloedt onze bewuste werkelijkheid en heeft grote gevolgen voor de fysieke en psychische gezondheid. Een verkeerde positie veroorzaakt lichte tot ernstige onevenwichtigheden in de energieverdeling van de hersenen en het zenuwstelsel, waardoor endocriene functies en hormoonwerking worden verstoord.

Vertrouwd zijn met de juiste locatie en het geregeld corrigeren van het verzamelpunt kunnen de persoonlijke ontwikkeling versnellen en psychische en fysieke capaciteiten verbeteren. De resultaten laten mensen na de correctie zeer duidelijke verbetering in hun lichamelijke en geestelijke situatie ervaren. Deze methode is de perfecte start en basis voor herstel, omdat de energieverdeling in balans gezet wordt. Het kan worden toegepast voordat een therapie, operatie, of andere ingreep ondergaan wordt.

De methode

Het aftasten van de huid is de meest betrouwbare methode. Nylon kleding en beugel bh’s beïnvloeden het magnetisch veld en de behandeling en zal daarom uit moeten. U kunt nooit een goede behandeling krijgen als dit aanblijft. U staat dus tijdens een correctie met ontkleed bovenlichaam. Wanneer uw verzamelpunt gelokaliseerd is, begint het verplaatsen ervan met een speciaal hiervoor handgeslepen kristal. Na twee weken komt u terug voor controle, dit is onderdeel van de behandeling.

Literatuur