Wie ben ik?

Mijn naam is Fred Ehren en woon in Bemmel. Al sinds lange tijd ben ik geïnteresseerd in de mysterieuze aspecten van het leven. Ik ben mijn zoektocht begonnen op een sjamanistische manier om meer inzicht te verkrijgen.

Zo kwam ik er achter dat zelfs alles energie is en constant in beweging. Daar ben ik mij meer specifiek op gaan richten, waardoor de boeken van Carlos Castaneda, die een diepe indruk achterlieten, mijn pad kruisten. Eén van deze boeken ging over Tensegrity oftewel magische passen. Hiermee ga je werken aan je energie huishouding en het onderzoeken wie, wat en hoe je werkelijk bent. Na enige jaren Tensegrity beoefenend en gedeeld te hebben ontstonden er verdere ontwikkelingen op het energetisch vlak. Het doorgeven van energie via mijn handen is er één van en wilde een manier vinden dit verder te ontwikkelen om het vervolgens aan mensen te kunnen doorgeven. Tera Mai Seichem werd uiteindelijk de manier waarmee die eerste stap werd gezet en heb hier twee inwijdingen in doorlopen. Hierna ben ik met Reiki verder gegaan en heb de inwijdingen doorlopen om tot Reiki master te komen.

Vervolgens ben ik door omstandigheden in aanraking gekomen met het medicinaal gebruik cannabis, voornamelijk het gebruik van de cannabisolie. Deze olie heeft een geweldige potentie om mensen met verschillende aandoeningen verlichting en in sommige gevallen genezing te brengen. Dit heb ik zowel bij mijzelf als bij mensen uit mijn omgeving de afgelopen jaren mogen waarnemen, wat er voor gezorgd heeft dat ik mij verder ben gaan verdiepen in de mogelijkheden van dit oude volksmedicijn.

Geleidelijk aan ben ik hierdoor geïnteresseerd geraakt in het functioneren van lichaam en geest. Om hier wat meer handen en voeten aan te geven ben ik uitgekomen bij voetreflexologie van de BER. Deze manier van behandelen trekt mij aan omdat hiermee de lichaamseigen processen worden gestimuleerd.

Enkele jaren later liep ik tegen een boek aan met de titel: het Verzamelpunt. Dit trok mijn aandacht meteen, omdat ik het menselijk verzamelpunt al kende. Dit was mij bekend geworden uit de boeken van Carlos Castaneda, waar alles draaide om de positie van het verzamelpunt. In dit boek, het verzamelpunt, staat geschreven dat de juiste positie van het verzamelpunt de psychische en fysieke capaciteiten verbeterd. Ook heeft het verzamelpunt te maken met hoe wij mensen de buitenwereld ervaren. Verder werd het mij duidelijk dat een verzamelpunt correctie een prima start is om aan gezondheidsproblemen te werken. Ik was meteen geïnteresseerd en ben op zoek gegaan naar een therapeut die verzamelpunt correcties uitvoert. Daar heb ik een verzamelpunt correctie ondergaan en was van de uitwerking zodanig onder de indruk, wat mij heeft doen besluiten om de opleiding voor verzamelpunt correctie te gaan volgen.

Hierna ben ik in aanraking gekomen met bioresonantie. Ik had hiervan al het een en ander vernomen, maar was er nog niet echt mee in aanraking geweest. Na dat ik zelf tegen wat lichamelijke problemen ben aangelopen, die ik in eerste instantie niet zo snel kon oplossen, ben ik naar een bioresonantie therapeut gegaan. Hier heb ik een aantal behandelingen ondergaan, die mij van mijn problemen af hebben geholpen. Zo doende ben ik aan het zoeken gegaan hoe bioresonantie werkt. Dit vond ik bijzonder interessant en ben een opleiding hierin gaan volgen. Bioresonantie is een mooie uitbreiding op hetgeen mij al bezigde.